Karin van As – biografie – acteren – zingen – coachen

Na een HBO studie aan een lerarenopleiding ben ik begonnen als zangeres en actrice in diverse musicals, waaronder Cats in Carré, Cabaret bij Joop van den Ende theaterproducties , een Carmen onder regie van Titus Tiel Groenstege en een Carmen bij Stella den Haag, onder regie van Hans van den Boom. Ik speelde Salomé als monoloog, eerst in Amsterdam en daarna in het Duits in een stal in Oost Duitsland onder regie van Suzanne Muller.

Als zangeres ging ik in 2000 op tournee door Duitsland met het Ricciotti ensemble, een orkest van 50 studenten, o.l.v. dirigent Bas Wiegers.

Ik speelde de rol van Lynette Fromme in Assassins op de Parade in Amsterdam onder regie van Daniel Cohen.

Met Lucky Stiff speelde ik in het Werkteater onder regie van Jeroen van Delft.

Als actrice bij Plezant speelde ik in twee theaterstukken: de Buitenwereld voor het UWV en Stella voor de Belastingdienst.Momenteel, in 2016, in ‘De wereld van Aaron”voor de Sociale Dienst Amsterdam.

In 2010 speelde ik Suster Bertken ,een monoloog op het Utrechts Mooie Woorden festival onder regie van theatermaker Ramses Graus.

Begin 2012 zong ik in een kleine voorstelling voor kinderen in het Concertgebouw, een project met het Asko/Schönberg

Voor Worlvisuals speelde ik in de zomer van 2013 in een film voor de Jeugdzorg, verschillende rollen van moeders met een Onder Toezicht Stelling.

In 2014 speelde ik in de voorstelling LEF van Plezant, voor mensen werkzaam in de zorg.

In 2016 speelde ik voor Plezant in de Wereld van Aaron, voor de sociale dienst Amsterdam en in “Aan de andere kant van de tafel”  I n de zomer een festival , waarin scenes uit Mac Beth. 

In 2017  in Dag en Nacht, voor de artsen en verpleegkundigen in de zorg. Ook speelde ik samen met Jan Elbertse in een kleine voorstelling voor het UWV, onder regie van Joanne Swaan.

pdf van cv downloaden Je kunt hier mijn acteer-cv downloaden.