meer dan 20 jaar ervaring, direct contact, snelle levering en een professionele studio inbegrepen!

Radio- en tv-commercials  –  Corporate films  –  E-learning  –  Voice response / Telefonie  –  Animatie  –  Documentaires

Voice-reel 25 seconden.
Diverse stemkleuren: fris, warm, zakelijk, betrouwbaar.

Amsterdams accent.

Radiospot Olympia uitzendbureau. 

Onderzoeksraad voor Veiligheid Incidenten op Schiphol.

Animatie patiëntveiligheid, iov P&P regisseurs.

 LinkedIn Talent Solutions, iov Music Skeleton productions.

Inspectieview Milieu, iov Story Studio.

“Ik-persoon” in korte film, iov Martijn Schroevers, MSProducties.

OTB Ring Utrecht, iov Bureau XKP.

Talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits

Accenten: Amsterdams, Limburgs, Achterhoeks, Rotterdams, Zeeuws, Vlaams, Frans, Russisch

Een stem kiezen

Je zoekt een stem, maar waar moet je op letten bij het kiezen? Belangrijk is natuurlijk dat de stem past bij de sfeer van de tekst en de boodschap. Een stem moet ondersteunen en niet afleiden.

Betrokken

Het lijkt misschien een open deur, maar een goede zinsopbouw is essentieel bij voiceovertekst. Net als het benadrukken van de juiste woorden. Als de tekst extra redigeren nodig heeft, dan doe ik dat graag. Altijd in overleg natuurlijk. Alles om te zorgen dat het verhaal goed aankomt bij de luisteraar.

Bel me gerust om even te overleggen én mijn stem live te horen

Greep uit mijn opdrachtgevers

Rijkswaterstaat, Natuurmonumenten, ING, Olympia Uitzendbureau, KPN, RTV Rijnmond, Van Gogh Museum, Boymans van Beuningen, Greenchoice, Speurders, RIVM, Trouw, Rabobank, NVM, Stivoro, Vrij Nederland, C1000, Zeeuws Meisje, Centraal Beheer.

Studio

Voor mijn voiceover-opnamen werk ik met Studio Teejay in Amsterdam. Een professionele studio, en zo klinkt de audio dan ook.  Je bent welkom om aanwezig te zijn bij de opname, maar een goede briefing kan ook volstaan.

Bekende BelVrienden

In 2011 heb ik met een collega-stemacteur Bekende BelVrienden opgezet. Jaarlijks organiseren we met een groep vrijwilligers een belweekend waarin zieke kinderen kunnen bellen met hun favoriete tekenfilmheld! Hier werken jaarlijk zo’n 40 stemacteurs aan mee. Zij geven stem aan Mickey Mouse, aan Elsa, aan Dora, aan Ernie. Het gaat om alle originele stemmen van TV en bioscoop.